Zakaj žvižgač ni ovaduh?

Ponosni smo na govor, ki ga je na velikem TEDx Ljubljana odru poleti 2022 imela direktorica Centra, Andrijana Bergant! Zdaj je posnetek tudi objavljen in vas vabimo k ogledu.

Andrijana je v svojem govoru povzela številne izzive iz resničnega življenja žvižgačev, ki jih opažamo v praksi delovanja Centra. Na slikovit način pove tudi, zakaj in kako pomembni so žvižgači kot obrambni družbeni mehanizem za dobro celotne družbe, naših najpomembnejših vrednot in dobrin. Vse okvirjeno z vznemirljivo zgodbo o odpuščeni laborantki, ki se začne s skrivnostno zamenjavo vzorca odpadne komunalne vode. Vabljeni k ogledu in poslušanju.

Koncno v etru! Tudi moj TEDx govor odobren s strani velikih 😎 in sedaj objavljen. Zadovoljna. Srecna, da sem lahko podala to pomembno sporocilo na velikem odru na tako izdelan nacin. Kar pa ne bi bilo mogoce brez neumornih treningov in cudovite govorniske ekipe na TEDxLjubljana 🙏💖 Da ne govorim o fantasticnem vzdusju v druzbi z odlicnimi strokovnjaki z vseh raznih podrocij in krasnimi osebnostmi! Medsebojno smo se v pripravah in na dogodku drzali mocno gor med zvezdami.

– Andrijana Bergant