Politika zasebnosti

Upravljalec te spletne strani in osebnih podatkov je Center za zaščito žvižgačev, Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana. Naslov spletne strani je https://center-zvizgaci.si.

Center za zaščito žvižgačev na tej spletni strani preko obrazca za prijavo na obvestila zbiramo imena, priimke in e-naslove uporabnikov, za namene obveščanja o dogodkih ter aktivnostih centra. Podatke zbiramo in obdelujemo na podlagi privolitve (6/a člen Splošne uredbe o varstvu podatkov), dokler je podan namen oz. privolitev. Ime, priimek in e-naslov s pomočjo WordPressa prejemo v poštni nabiralnik, nato pa obdelujemo s pomočjo Mailchimpa. Do vseh teh storitev ima dostop samo Center za zaščito žvižgačev, z uporabniškim imenom in geslom. Drugih osebnih podatkov ne zbiramo, podatkov pa tudi ne delimo z nikomer, rezen s ponudniki prej navedenih spletnih storitev. Od prejemanja obvestil se lahko tudi kadarkoli odjavite, s klikom na povezavo v vsakem prejetem sporočilu.

Za namen prejema in potrditve prejema donacij zbiramo tudi: ime in priimek za identifikacijo donatorja, elektronski naslov za potrditev prejema donacije in podatke plačilne kartice za izvedbo plačila. Podatke zbiramo in obdelujemo na pogodbeni podlagi (donacija) (6/b člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Ime, priimek, elektronski naslov ter naslov donatorja hranimo do poteka zastaralnih rokov. Za izvajanje plačil uporabljamo storitev ponudnika Stripe Inc., podatke pa obdelujemo s pomočjo orodja Worpress. Do vseh teh storitev ima dostop samo Center za zaščito žvižgačev, z uporabniškim imenom in geslom. Drugih osebnih podatkov ne zbiramo, podatkov pa tudi ne delimo z nikomer, rezen s ponudniki prej navedenih spletnih storitev. 

Kaj pa piškotki? Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Center za zaščito žvižgačev piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, če so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Piškotke lahko izbrišete s pomočjo svojega spletnega brskalnika, ravno tako lahko specificirate, kateri ne smejo biti nameščeni. Lahko tudi nastavite spletni brskalnik tako, da vas obvesti ob vsaki namestitvi piškotka. Za več informacij preverite navodila vašega spletnega brskalnika. Opozarjamo, da spletna stran morda ne bo pravilno delovala, če bodo piškotki onemogočeni. Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Elementor 

Piškotek “elementor”

Piškotki brez izbrane storitve

Piškotek “e_globals”

Piškotek “twentytwentyoneDarkMode”

Piškotek “asp_transient_id”

Piškotek “wp-give_session_*”

Piškotek “wp-give_session_reset_nonce_*”

Piškotek “PH_HPXY_CHECK”

Stripe

Piškotek “__stripe_mid”

WordPress

Piškotek “wordpress_logged_in_*”

Google Fonts

Piškotek “Google Fonts API”

Drugih osebnih podatkov Center za zaščito žvižgačev preko te spletne strani ne zbira in ne obdeluje. Glede svojih podatkov imate kadarkoli pravico do vpogleda, popravka, izbrisa, prenosljivosti, omejitve obdelave in ugovora.

Kontakt v zvezi z osebnimi podatki: za morebitna vprašanja ali popravke ali uveljavljanje ugovora ali drugih pravic, nam lahko pišete na info@center-zvizgaci.si. Če vaši zahtevi ne ugodimo ali ne odgovorimo, imate pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Objavljeno: 15.03.2021